Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

V Košiciach nafúkal 24-ročný mladík 2 a pol promile, pri Strečne zahynul vodič

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: podkapotou.sk)

KOŠICE - Viac ako 2,5 promile nafúkal mladý vodič, ktorého policajti zastavili v utorok po 01:00 na Americkej triede v Košiciach.

Dvadsaťštyriročného vodiča Fabie obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Košičan poputoval do policajnej cely, informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó.

Zrážku nákladiakov neprežil jeden z vodičov

Zrážku dvoch nákladných áut neprežil jeden z vodičov. Tragická nehoda sa stala v katastri Strečna v okrese Žilina v utorok popoludní. Štyridsaťsedemročný vodič vozidla Man prešiel do protismeru a zrazil sa s protiidúcim druhým nákladiakom Man a následne narazil do odstavenej Scanie s návesom. Ako informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, o život prišiel 33-ročný vodič vozidla Man, 47-ročný vodič a jeho 36-ročný spolujazdec z druhého nákladného auta sú ťažko zranení. Staršiemu z vodičov odobrali krv na zistenie alkoholu, u druhého vodiča to budú zisťovať pri pitve. Škody na autách presiahli 20 tisíc eur. Presné okolnosti nehody a mieru zavinenia polícia vyšetruje.

Šoférovala napriek zákazu a mala vypité

Posilnená alkoholom a napriek zákazu jazdiť si sadla za volant 39-ročná Helena. Vodičku Fabie zastavili v utorok skoro ráno policajti na Mariánskej ulici v Prievidzi. Ako informoval trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička, vodičke namerali 0,71 promile a navyše šoférovala napriek tomu, že mala uložený šesťročný zákaz. Prievidžanku obvinili z marenia výkonu úradného rozhodnutia, hrozí jej až dvojročný trest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu