Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Tragická nehoda na D2: Po náraze do piliera prišli o život dvaja muži (†32,34)!

 Miesto nešťastia
Miesto nešťastia (Zdroj: foto: tip citatela)

BRATISLAVA - Vážna dopravná nehoda sa stala na diaľnici D2 v smere do Bratislavy. Pri nehode zomreli dvaja muži (†32,34).

Tragédia sa stala dnes krátko pred pol štvrtou popoludní na diaľnici D2 v smere z Malaciek do Bratislavy. Ako informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff, vodič mercedesu v úseku 45 km v smere na Bratislavu z doposiaľ presne nezistených príčin zišiel mimo vozovku a následne narazil do mostného piliera.

Na mieste boli do niekoľkých minút od ohlásenia všetky záchranné zložky. Boli vyslané dve sanitky a záchranársky vrtuľník "Aj napriek snahe záchranárov, dve osoby utrpeli, žiaľ, pri nehode zranenia nezlúčiteľné so životom,"  uviedol zastupujúci hovorca záchranárov Andrej Hirjak. O život tak prišli 32-ročný a 34-ročný muž. Podľa Operačného strediska Hasičského a záchranného zboru na mieste zasahuje deväť hasičov s dvoma kusmi techniky.

FOTO Tragická nehoda na
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

Diaľnica je v uvedom úseku momentálne vedená v jednom jazdnom pruhu. "Presné príčiny a okolnosti tejto dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania," uzavrel Szeiff.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu