Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Slovné prestrelky primátorov Bratislavy a Košíc: Východ vs. Západ, iskrenie v RTVS!

Ivo Nesrovnal
Ivo Nesrovnal (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA – Doťahovačky primátorov dvoch najväčších miest na Slovensku. Ivo Nesrovnal a Richard Raši sa stretli v zábavnej šou verejnoprávnej RTVS. Ako hostia budú učínkovať v relácii Nikto nie je dokonalý, ktorú uvedie televízia dnes verčer. Okrem vtipných odpovedí respondentov zaujali aj primátori, keď si v slovných prestrelkách, nič nedarovali. Odveké prekáračky medzi Bratislavčanmi a Košičanmi tak dostali nový náboj.

Ivo Nesrovnal a Richard Raši narazili na tému snehovej kalamity v obidvoch mestách, keď zrazu skončili pri čistote ulíc. „My v Košiciach by sme Bratislavskú ulicu tiež neupratovali,“ šplechol do očí Raši Nesrovnalovi. „Košická je tak ďaleko, že to už nikto nevie, kde je,“ vrátil úder Nesrovnal Rašimu. „Pardon, ja viem, čo je Košická ulica. Všetky stávky, čo som prehral, som musel zbierať špaky na Košickej ulici. Je to obrovská ulica a naozaj veľmi znečistená. Ano, my Bratislavskú neupratujeme, vy Košickú tiež nie,“ smial sa Raši. Forgáč im následne skočil do reči a s prehľadom situáciu zahral do autu. „Páni, vydýchnite si,“ povedal obidvom primátorom.

Nikto nie je dokonalý 1

Vtipná scénka sa odohrala aj pred koncom relácie, keď sa moderátori pýtali Rašiho na pálčivú tému sexuálnej výchovy. „Čo je pravda na tom, že Richard Raši bol ten, čo zaviedol sexuálnu výchovu?“ opýtal sa Milan „Junior“ Zimnýkoval.

Viac si pozrite na VIDEU

Nikto nie je dokonalý 2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu