Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovák na VIDEU vyhlasuje, že žije iba zo vzduchu: Kto neje, nemusí pracovať!

Peter Starec
Peter Starec (Zdroj: Youtube/Vladimir Böhm)

BRATISLAVA - Internetom sa začal šíriť nový fenomén – pránická výživa, ktorú propaguje bývalý právnik Peter Starec. Tvrdí, že neprijíma žiadnu tuhú stravu a spí iba minimálne. Napriek tomu prekypuje dokonalým zdravím. Prečítajte si, v čom tkvie úspech sugestívneho muža.

Peter Starec prestal jesť pred necelými dvomi rokmi, teda prestal prijímať tuhú stravu. Ako svojrázne tvrdí, pije však kávu: „Tri-štyri malé presá denne.“ Okrem nich si dopraje ešte pár mililitrov studenej čistej vody na prepláchnutie chute, ako povedal v televíznej talkshow Trochu inak na TA3. Jeho telo údajne nemusí bojovať s toxínmi a tak si uchováva zdravie. Organizmus nie je zaťažený trávením.

Priekopník alternatívnej výživy v Trochu inak dodal, že priemerne spáva iba tri hodiny denne. Peter je totiž breatharián, ktorý žije z vesmírnej energie – z prány. V rozhovore s Vladimírom Böhmom vysvetlil, že sa „vydal na cestu duchovného rastu.“ Je to podľa neho individuálna voľba. „Človek funguje ako dynamo,“ tvrdí Peter Starec, ktorý sa rozhodol nepoužívať iné dopravné prostriedky, ako svoje nohy.

Peter organizuje rozličné workshopy, v ktorých ľudí oboznamuje s tzv. vedomým pôstom. Každá živá bytosť sa podľa neho živí pránou, ale v rôznych množstvách. A čím sa teda Peter živí vo svojom profesionálnom živote? Ako hovorí on, peniaze ho neživia, pretože prestal pracovať ako právnik. Hovorí, že „kto neje, nemusí pracovať“. Našiel v sebe cestu duchovného rastu a lásku, a to je to najvyššie, čo človek môže dosiahnuť. Má deti, ale nemá starosti s tým, ako ich uživiť. Pociťuje maximálnu dôveru v to, že sa vždy všetko deje tak, ako má a nikdy nežiada viac.

Video bolo použité so súhlasom autora

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu