Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Požiar v Bratislave: Horel sklad nízkoprahového centra pre bezdomovcov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Skladový priestor bratislavského denného a integračného centra pre bezdomovcov včera v noci Domec zasiahol požiar.

Na Mýtnej ulici zasahovalo 11 hasičov s troma kusmi hasičskej techniky.Informovalo o tom operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

Oficiálne vyjadrenie denného centra DOMEC, ktoré zverejnili na FB profile, je takéto: "Na dvore máme malú budovu, kde sme plánovali spustiť kuchyňu. Celý domček má asi 25m2 a nesusedí so žiadnou budovou, v ktorej poskytujeme služby ľuďom bez domova. Jedna malá miestnosť je vykurovaná plynovým telesom (pred mesiacom prešlo revíziou), ktoré spôsobilo požiar malého rozsahu. V DOMCI sa nachádzali aj naše kolegyne, ktoré okamžite privolali hasičov (veľmi im ďakujeme za pomoc). Našťastie sa nikomu a ničomu nič vážne nestalo. Pravdepodobne sme prišli o umývačku riadu, mrazák a priemyselný vysavač. Vedľajšia miestnosť je iba zadymená a samotná minibudova je stavebne úplne v poriadku (musíme len vymaľovať)."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu