Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladý vodič (†24) neprežil zrážku s vlakom v Púchove, doprava je paralyzovaná

Smrteľná nehoda pri Púchove Zobraziť galériu (2)
Smrteľná nehoda pri Púchove (Zdroj: Foto: TASR)

PÚCHOV – Pri zrážke osobného automobilu s osobným vlakom na železničnom priecestí v púchovskej mestskej časti Nosice vyhasol dnes dopoludnia život 24-ročného vodiča osobného vozidla.

Automobil zostal zakliesnený pod vlakom, zasahuje do oboch traťových koľají, železničná doprava na úseku Púchov – Považská Bystrica je paralyzovaná. Ako informovala hovorkyňa Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) Martina Pavlíková, k nešťastiu došlo dnes dopoludnia o 9.30 hodine na železničnom priecestí so zvukovou a svetelnou signalizáciou a závorami. 

Na miesto okamžite dorazili aj privolaní záchranári. "Posádka už, žiaľ, mohla skonštatovať len smrť mladého muža," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel.

Mladý vodič (†24) neprežil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

„Osobný vlak sa zrazil s automobilom Škoda Octavia. Doprava je paralyzovaná, momentálne zabezpečujeme náhradnú autobusovú dopravu, vyzerá to na dlhšie. Vlak, ktorý sa zrazil s automobilom, musí až do vyšetrenia nehody zostať na mieste, budeme sa snažiť sprejazdniť aspoň jednu traťovú koľaj,“ zdôraznila Pavlíková. Podľa hovorcu Krajského riaditeľstva Policajného zboru Pavla Kudličku 24-ročný vodič utrpel pri zrážke zranenia nezlučiteľné so životom, nehoda je v štádiu vyšetrovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu