Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Máša si zranenie zavinila sama

Matka Mária je skoro stále pri lôžku dcéry a dodáva jej veľkú silu
Matka Mária je skoro stále pri lôžku dcéry a dodáva jej veľkú silu

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Malá Moskovčanka prehovorila o nehode na svahu v Jasnej. Kolíziu, po ktorej jej museli vyoperovať slezinu, si Máša (12) pravdepodobne zavinila sama.

Na zjazdovke Biela púť narazila do ďalšieho lyžiara. Spadla tak nešťastne, že v plnej rýchlosti narazila do jeho lyží a poškodila si slezinu.

Keď dievčatko priviezli v nedeľu do liptovskomikulášskej nemocnice, bolo v šoku a na kolíziu sa rozpamätalo až neskôr. Lekári po vyšetreniach zistili, že krváca do brušnej dutiny a je ohrozený jeho život. Lekárom sa podarilo vďaka včasnému zásahu Mášu zachrániť, ale museli jej vyoperovať poškodenú slezinu. Hoci išlo o vážne zranenie, prípadom sa polícia zaoberať nebude.

„Keď v takýchto prípadoch zistíme, že mohlo ísť o cudzie zavinenie, upozorňujeme políciu. Teraz však Máša vypovedala, že do lyžiara narazila ona, o cudzie zavinenie teda nešlo,“ povedal Ján Drobčo, primár chirurgického oddelenia v nemocnici v Liptovskom Mikuláši. Dievčatko je po operácii stabilizované a cíti sa dobre. „My ani nevieme, kde sa to stalo. Boli sme v šoku, ale našťastie je Máša už v poriadku,“ povedala nám matka, ktorá by chcela túto nedeľu odviezť dcérku domov do Moskvy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu