Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Anna (62) prežíva extázy a tvrdí, že je v nej Ježiš: Dostala zákaz chodiť do kostola!

Anne zakázali veriaci chodiť do kostola Zobraziť galériu (3)
Anne zakázali veriaci chodiť do kostola (Zdroj: foto: tv joj)

ZLATÉ MORAVCE - O poriadny rozruch medzi veriacimi sa postarala 62-ročná Anna. Tvrdí, že v nej žije Ježiš a svoje presvedčenie náležite prezentuje. V kostole plače, chodí celá v bielom a podľa veriacich ruší kázeň. Sama tvrdí, že pri omšiach prežíva extázy. Do kostola má vstup zakázaný. Nepustia ju štyria bodyguardi, ktorí stoja na stráži.

"Ja som z božej milosti učeníčka, apoštolka Ježiša Krista," hovorí veriaca Anna pre TV Joj. Žena sa sťažuje, pretože ostatní veriaci jej zabraňujú vstúpiť do kostola počas omší. Vojsť môže len po druhé dvere a tam ju strážia miestni muži. "Mám tam štyroch bodyguardov, ktorí sa vymieňajú. Nepustia ma ďalej do kostola. Sú tam stráže, ktoré sú pripravené aj z boku," opisuje a dodáva, že ide o hrubé porušenie jej ľudských práv.

Anna (62) prežíva extázy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Podľa veriacich Anna ruší pokojný priebeh omší. Chodí celá v bielom, v rukách drží kríž, ruženec a Bibliu. Ako povedali miestni, svojim správaním "vyrušuje v sústredenosti celú svätú omšu". Anna ich výhradám nerozumie. "Neviem čím, modlím sa, plačem, pretože oni neplačú," obhajuje sa.

Žena sa podľa veriacich zámerne postavila až k oltáru, aby ju videli, čím bránila výhľadu. Keď ostatní kľačia, ona stojí. "V jeden čas celý týždeň ležala na zemi akože je ukrižovaná," opísala istá veriaca a dodala, že sa triasla na celom tele, keď ju takto videla.

Anna (62) prežíva extázy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Anna sa bráni

"Ľudia nepostrehli, že Boh prišiel medzi nich, pretože vo mne žije živý Ježiš," hovorí. Ak by prestala miestnych svojim správaním vyrušovať, dvere kostola jej opäť otvoria. Dekan farnosti žene ponúkol odbornú pomoc, no odmietla. "Ja mám extázy, to mali svätci pri svätých omšiach," vyznáva sa.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu