Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šepká sa, že Vladimír Mečiar umiera: Dcéra Magda prehovorila, ako to v skutočnosti je!

Vladimír Mečiar a jeho slávna vila Elektra Zobraziť galériu (6)
Vladimír Mečiar a jeho slávna vila Elektra (Zdroj: Jan Zemiar)

TRENČIANSKE TEPLICE –V posledných týždňoch sa v okolí Trenčína šíria klebety o zlom zdravotnom stave Vladimíra Mečiara. Ľudia si šepkajú, že niekdajší premiér umiera. My sme sa preto vybrali k nemu domov, do Trenčianskych Teplíc, aby sme zistili pravdu. Prinášame vám spoveď jeho dcéry, ktorá prezradila detaily zo života.

Po Trenčíne sa povrávalo, že s Mečiarom to nevyzerá dobre. Elektru mali navštevovať pravidelne lekári, ktorí mali dohliadať na jeho zdravotný stav. Prezradil nám to aj jeden z miestnych obyvateľov. "Hovorí sa, že jeho stav nie je dobrý, ba, že je veľmi zlý. Z tunajších kúpeľov mu chodia pichať infúzie a vraj má veľké problémy so srdcom. Tu už pomaly každý vie, že lekári z kúpeľov dostávajú držhubné, aby nič neprezradili," povedal nám nemenovaný obyvateľ.

Magda to však so smiechom poprela. Vraj je v tej najlepšej kondícii. "Má sa fajn, užíva si a je živý a zdravý" prezradila rozbehnutá Mečiarova dcéra Magda, keď sme na ňu narazili pri odchode z legenárdnej Elektry. Jej otca sme však hľadali márne. "Išiel vybavovať nejaké veci, teraz nie je doma," povedala nám.

Šepká sa, že Vladimír
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Práve vyťahovala z dvora luxusný tereniak Nissan Armada. Prekvapili sme ju, keď vyrážala aj ona do mesta na vybavovačky. Mamu Margitu nechala doma strážiť vnúčatá. "Priniesla som mame na varovku tri vnučky a idem si do mesta niečo vybaviť," hovorí.

Najprv sa jej nechcelo príliš rozprávať o otcovi, ale napokon priznala, že konečne si užíva život bez politiky. "Konečne má kľud od politiky, teraz sa stará o vnúčatá a má čo robiť," radostne dodala.

Šepká sa, že Vladimír
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Úľavu po odchode z politiky pocítila aj ona. "Mala som 12 rokov, keď môj otec vstúpil do politiky. Odvtedy je to veľmi dlhá doba, neviete si predstaviť, čo to pre mňa znamenalo. Teraz už má právo na oddych," povzdychla si Magda Mečiarová Gáliková.

Teraz už 72-ročný a bývalý 3-násobný predseda vlády nie je tak na očiach ako v časoch najväčšej slávy. No ľudia ho majú možnosť vidieť v jeho okolí. "Chodí nakupovať, ľudia ho stretávajú v Trenčíne v Tescu, aj tu v Trenčianskych Tepliciach v obchode ho môžu ľudia vidieť."

Šepká sa, že Vladimír
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

O návrate do politiky neuvažuje. Aspoň tak to tvrdí Magda. Na otázku, či neplánuje nejaký biznis alebo niečo podobné, povedala, že o tom nevie. Následne už musela odísť, pretože vybavovačky nepočkali.

Dlhoročná tvár a ikona HZDS sa nedávno médiám priznala, že chce blogovať a otvárať témy z 90-tych rokov. Keď ich dopíše a dočkajú sa vydania, určite sa máme na čo tešiť!

Takto sa Mečiar lúčil v roku 1998

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu