Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Predpoveď počasia na víkend: Teplo a vlhko, ideálne na hríby!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Tip)

BRATISLAVA - Toto leto zatiaľ príliš prívetivé nie je. Teplých dní zatiaľ bolo ako šafránu a skôr prevažujú tie upršané, ktoré pripomínajú iné ročné obdobie. Nezmení sa to ani v nasledujúcich dňoch. Meteorológovia zo SHMÚ predpovedajú ďalšie zrážky, i keď teplota už bude pomaly stúpať.

Piatok - oblačno až zamračené. Na mnohých miestach dážď, prehánky, ojedinele i búrky. Najvyššia denná teplota 19 až 25 stupňov. Teplota na horách vo výške 1500 m okolo 12. Prevažne severný vietor do 5, na západe okolo 7 m/s a tu v nárazoch miestami okolo 13 m/s (20, 25 nárazy 45 km/h).

Sobota - veľká oblačnosť a na väčšine územia dážď. Na západnom a neskôr aj na strednom Slovensku bez zrážok a postupne polooblačno až oblačno. Nočná teplota 17 až 12. Denná teplota 22 až 27, na severe a východe miestami okolo 20 stupňov. Severozápadný až severný vietor 3 až 7 m/s (10 až 25 km/h).

Nedeľa - prevažne polooblačno a ojedinele prehánky. Nočná teplota 14 až 9 stupňov, cez deň dosiahne 23 až 29. Západný až severozápadný vietor 2 až 5 m/s (5 až 20 km/h).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu