Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Tak to je gól: Luxusnú vilu Pavla Ruska už vlastní kontroverzný podnikateľ Kočner!

Pavol Rusko a Marián Kočner mali vždy napäté vzťahy. Zobraziť galériu (12)
Pavol Rusko a Marián Kočner mali vždy napäté vzťahy. (Zdroj: koláž topky)

ZÁHORSKÁ BYSTRICA - Vila bývalého ministra hospodárstva Pavla Ruska (50) v Záhorskej Bystrici konečne zmenila majiteľa. Prekvapením je, že podľa dostupných zdrojov sa ním stal veľkopodnikateľ Marián Kočner (49). Luxusný dom sa pôvodne dražil za 2 250 000 eur, no keďže ho za túto sumu nevedeli predať, znížila sa na niečo cez milión eur. Koľko za ňu zaplatil Kočner nie je jasné.

Podľa všetkého sa prevod majetku odohral ešte v júni, v obrovskej vile však už panuje čulý stavebný ruch. List vlastníctva uložený na katastri nehnuteľností uvádza ako majiteľa Mariána Kočnera, čo je vzhľadom na napäté vzťahy oboch mužov prinajmenšom zaujímavé.

Najprv Kočnerove podnikateľské aktivity narazili v roku 1998 na Ruskovu televíznu stanicu Markíza, neskôr jeden z najbohatších mužov na Slovensku skúpil pozemky, ktoré na výstavbu závodov kórejskej automobilky Kia potreboval práve podpredseda vlády.

Tak to je gól:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: reality.sk)

Dom má rozlohu 780 metrov štvorcových a je naozaj bohato vybavený. Okrem vnútorného bazéna si nový majiteľ môže užívať aj bowlingovú miestnosť, fitnes či vinotéku. Na celkovej ploche pozemku (3754 metrov štvorcových) sa, samozrejme, nájde aj priestor pre šport a záhradu skrášľuje jazierko s fontánou.

S už bývalým majiteľom Pavlom Ruskom, ani s čerstvým vlastníkom vily v lokalite Strmé vŕšky Mariánom Kočnerom sa nám nepodarilo spojiť.

Tak to je gól:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: reality.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu