Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Petríka chce naspäť!

Petríkovi (17 mesiacov) namerali 1,6 promile alkoholu v krvi!
Petríkovi (17 mesiacov) namerali 1,6 promile alkoholu v krvi!

ŠALOV - Hoci Zuzana Elišková (23) zo Šalova (okr. Levice) prišla o svojho 17-mesačného synčeka po tom, čo ho našli sociálne úradníčky opitého, vyhladovaného a zanedbaného, chce o neho bojovať ďalej!

Po škandále, ktorý v obci vypukol v decembri, mladá mama zmizla nevedno kam. Teraz sa vrátila domov, a k synčekovi, o ktorého sa momentálne starajú v dojčenskom domove v Nitre, sa hlási.

Včerajší deň strávila Zuzana s rodičmi a so svojím druhom, otcom Petríka. „Nehnevajte sa, ale dcéra sa už k ničomu nebude vyjadrovať. Médiá ju vykreslili ako k....,“ povedala jej matka a Petríkova babka Elena. „Nie je však pravda, že odišla nadobro do Bratislavy a o syna nejaví záujem! Naopak, vrátila sa a bola ho aj navštíviť.“

Podľa Eleny chce Zuzana o synčeka bojovať a získať ho späť. Ako nám potvrdili na Sociálnom úrade v Leviciach, táto možnosť nie je vylúčená, matka však bude musieť dokázať, že neholduje alkoholu a dieťaťu sa chce naozaj venovať. Petríka našli 15. decembra s 1,6 promile alkoholu v krvi, víno mal priamo v dojčenskej fľaši! Chlapčeka okamžite hospitalizovali, po týždni ho umiestnili do dojčenského domova. Polícia začala trestné stíhanie za týranie blízkej a zverenej osoby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu