Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Úspešná protidrogová akcia odhalila viac ako 70 dávok drog

Protidrogová akcia Zobraziť galériu (6)
Protidrogová akcia (Zdroj: PZ)

BRATISLAVA - Úspešnú protidrogovú akciu zrealizovali v pondelok (16. júna) policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II v jednom z bytov v druhom bratislavskom okrese. Výsledkom akcie bolo zaistenie viac 70 obvykle jednorazových dávok drogy. Vyšetrovateľ PZ už v tejto súvislosti zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi obvinil 32-ročného Rolanda z Bratislavy a pre prokurátora spracoval podnet k podaniu návrhu na vzatie obvineného muža do vyšetrovacej väzby.

Na základe príkazu sudcu pre prípravné konanie vykonali policajti druhého bratislavského okresu v pondelok dopoludnia domovú prehliadku v jednom z bytov na Mraziarenskej ulici v Bratislave. Pri prehliadke policajti zaistili 9 zatavených injekčných striekačiek s obsahom kryštalického materiálu.

Podľa predbežných výsledkov z kriminalisticko-expertízneho skúmania zaistený materiál predstavuje najmenej 71 obvykle jednorazových dávok metamfetamínu. V byte policajti zaistili aj rôzne chemikálie používané na výrobu metamfetamínu – červený fosfor, kyselina fosforečná, kyselina chlorovodíková, jód a hydroxid sodný.

Podľa doterajšieho vyšetrovania mal obvinený Bratislavčan metamfetamín vyrábať a prechovávať v jednom z bytov na Mraziarenskej ulici v Bratislave. Drogovej trestnej činnosti sa mal dopúšťať od presne nezisteného času mesiaca apríl až do dňa jeho zadržania. Obvinený sa v súčasnosti nachádza v cele policajného zaistenia. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu