Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Primátor Ftáčnik v stredu opäť otvorí svoje dvere verejnosti

Milan Ftáčnik
Milan Ftáčnik (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Bratislavský primátor Milan Ftáčnik v stredu 18. júna opäť otvorí dvere svoje kancelárie verejnosti.

Ľudia môžu primátora v pracovni na prvom poschodí Primaciálneho paláca navštíviť od 16:00 bez toho, aby mali vopred dohodnutý termín. Pred letnými prázdninami a dovolenkovým období je to posledný Deň otvorených dverí u primátora. Dnes o tom informoval riaditeľ kancelárie primátora Ľubomír Andrassy.

Deň otvorených dverí organizuje primátor Ftáčnik od januára 2011, za ten čas ho už navštívilo viac ako 1 100 ľudí. Vyše polovica Bratislavčanov, ktorí primátora za ten čas navštívili, sa zaujímalo najmä o riešenie bytovej situácie a o nájomné byty pre obyvateľov z reštituovaných domov. Primátora sa ľudia zvyknú pýtať aj na problémy s udržiavaním čistoty na verejných priestranstvách či komunikáciách v správe mesta, ale aj mestských častí.

Primátorský deň je súčasťou mesačného programu primátora Ftáčnika a koná sa spravidla každú tretiu, alebo štvrtú stredu v mesiaci. "Deň otvorených dverí je inovatívny projekt, ktorým súčasné vedenie mesta otvára magistrát verejnosti, chce ním prispieť k búraniu úradníckych bariér medzi volenými predstaviteľmi, zamestnancami metropoly a samotnými Bratislavčanmi," pripomenul Andrassy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu