Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Poburujúce FOTO z bratislavského nákupného centra: Lesby sexovali priamo pred šokovanými deťmi!

Žena uspokojovala rukou svoju milenku Zobraziť galériu (2)
Žena uspokojovala rukou svoju milenku (Zdroj: foto: tip citatela)

BRATISLAVA – Tak toto je vrchol zvrhlosti. V jednom z najväčších bratislavských nákupných centier, ktoré sa nachádza v Petržalke, si to za bieleho dňa rozdávali dve ženy priamo na frekventovanej chodbe. Šokujúci akt uspokojovania ženy jej milenkou sa podarilo vyfotografovať nášmu čitateľovi. Mysliac si, že sú nenápadné, sa jedna oddávala slastnej rozkoši, pričom ju druhá uspokojovala rukou.

Vaše tipy

Tak toto ste ešte nezažili. Rozhorčený čitateľ nám zaslal fotografie, ktoré sa mu podarilo nafotiť počas nákupov v petržalskom nákupnom centre. Ostal šokovaný pri pohľade z balkóna. Zbadal totiž, že za bieleho dňa si to na gauči rozdávajú dve ženy, pričom im neprekážali ani okoloidúci.

Napísal nám aj Jozef, ktorý bol v tom čase s dcérkou nakupovať hračky. "Je hrozné, že sa takéto niečo môže za bieleho dňa stať," uviedol. 

Dámy boli vskutku v zaujímavej polohe. Jedna na sedačke akoby ležala a medzi jej nohami sedela partnerka. Tá síce mala ruku zakrytú vetrovkou, no nápadne ňou pohybovala, zjavne s jediným cieľom. Prstami chcela sexuálne uspokojiť milenku. O tom, že ženám bolo v tej chvíli očividne príjemne svedčal aj ich slastný výraz.  

Petržalské nákupné centrum sa nám k tomuto incidentu nevyjadrilo.

Poburujúce FOTO z bratislavského
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu