Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kotlebov nový kontrolór má problémy so zákonom: Pozrite sa, je to pekný kvietok!

Robert Martinák pózuje s guľometom Zobraziť galériu (8)
Robert Martinák pózuje s guľometom (Zdroj: FB)

BANSKÁ BYSTRICA – Marian Kotleba zamestnal na banskobystrickom úrade svojho kamaráta a niekoľkonásobného trestanca! Nový kontrolór na generálnom riaditeľstve cestárov má poriadne pestrú minulosť. V minulosti obvinený a odsúdený Róbert Martinák (42) je teraz poslušný kontrolór na samosprávnom úrade.

Šéf Banskobystrického kraja neprestáva udivovať. Od jeho vymenovania za nového župana sa kopia sťažnosti a kontroverznosti. Arogantné správanie pokračuje, keď najnovšie zriadil na Generálnom riaditeľstve Banskobystrickej regionálnej správy ciest odbor vnútornej kontroly a pribudlo šesť nových zamestnancov.

Medzi nimi je aj Róbert Martinák z Lučenca. Okrem toho, že na Facebooku sa chváli priateľstvom s Kotlebom, bol niekoľkonásobne trestaný za výtržníctvo a krádeže. Dokonca za posledný prešľap bol odsúdený len nedávno koncom februára tohto roka.

Robert Martinák u Kotlebu
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: FB)

Všetky priestupky sú však zahľadené a Kotleba sa nijako neprevinil voči zákonom, keď ho zamestnal. "V súčasnosti sa na neho hľadí, akoby nebol odsúdený," povedala hovorkyňa banskobystrického Krajského súdu pre portál bystricoviny.

Robert Martinák u Kotlebu
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: FB)

Šéf BBSK neodpovedá na otázky novinárov, prečo si k sebe na samosprávny úrad zavolal ďalšieho kamaráta. Vyzerá to, že obyvatelia Banskobystrického kraja sa majú stále na čo „tešiť“. Po tom, čo sa stal Kotleba ich županom, neprestáva prekvapovať. Bohužiaľ, negatívne.

Robert Martinák u Kotlebu
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: FB)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu