Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

V Bratislave má pribudnúť ďalších 11 kamier

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Bleskovky.sk)

BRATISLAVA – Bratislava chce v tomto roku rozšíriť svoj kamerový systém o ďalších 11 bezpečnostných kamier. V Novom Meste majú pribudnúť tri, v Starom Meste dve a po jednej dostane Dúbravka, Rača, Petržalka, Vrakuňa, Rusovce a Karlova Ves. Schvaľovať to majú budúci týždeň (23.4.) bratislavskí mestskí poslanci.

V tohtoročnom rozpočte na rozvoj kamerového systému vyčlenili bratislavskí poslanci 268.000 eur. Jednu z kamier mesto umiestni do areálu prírodného kúpaliska Kuchajda. Ďalšie dve novomestské budú na Zátiší a Trnavskom mýte. V Starom Meste kamera pribudne na Dunajskej ulici a tiež medzi Cintorínskou ulicou a Ulicou 29. augusta.

V Petržalke kameru umiestnia na Mamateyovu ulicu, v Rači medzi Detviansku a Rustaveliho, v Karlovej Vsi k Základnej škole Alexandra Dubčeka a vo Vrakuni do okolia zdravotného strediska na Bebravskej ulici.

V Dúbravke pribudne kamera na uliciach Sch. Trnavského a J. Alexyho a v Rusovciach zase na Balkánskej ulici pri obchodnom dome. V minulom roku hlavné mesto rozšírilo existujúci mestský kamerový systém o 11 nových kamier.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu