Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vodiči, pozor na diaľniciach D1 a D2: Čakajú vás tieto obmedzenia

Diaľnica D1
Diaľnica D1 (Zdroj: wikimedia)

BRATISLAVA - V priebehu víkendu bude na moste Lafranconi v Bratislave i na úsekoch diaľnic D2 a D1 čiastočne obmedzená doprava. Obmedzenia súvisia s opravami, ktoré na týchto úsekoch realizuje Národná diaľničná spoločnosť (NDS).

V prípade mosta Lafranconi pristúpi NDS dnes od 22.00 h k odstraňovaniu oceľových platní s asfaltovými nábehmi. Ide o súčasť opravy poškodených mostných záverov, ktorá prebieha od 14. marca.

Oddnes od 22.00 h do nedele (6.4.) do 05.00 h bude v tomto úseku čiastočne obmedzená premávka. Rovnako tomu bude v dňoch 7.-15. apríla v nočných hodinách od 22.00 h do 05.00 h. Mimo uvedených hodín bude most Lafranconi bez dopravných obmedzení.

Počas nasledujúcich dvoch víkendov bude NDS opravovať tiež vozovku diaľnice D2 medzi tunelom Sitina a križovatkou Lamač v smere do Malaciek. Doprava bude čiastočne obmedzená a presmerovaná do voľného jazdného pruhu. S obmedzením musia vodiči rátať teda už tento víkend, oddnes od 20.00 h do pondelka (7.4.) do 06.00 h.

Opravovať sa bude aj diaľnica D1, od odpočívadla Čataj po Trnavu a v úseku križovatky Trnava. S obmedzením musia vodiči rátať v tomto úseku oddnes od 20.00 h do utorka (8.4.) 06.00 h.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu