Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Vodiči pozor: Uzavrú časť Radlinského ulice v Bratislave

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - V termíne od 6. apríla do 6. júla 2014 bude so súhlasom Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave úplne uzavretá miestna komunikácia II. triedy – Radlinského ulica v Bratislave v úseku od Májkovej po Vazovovu ulicu obojsmerne v dĺžke 160 m.

Dôvodom je vybudovanie prestupnej integrovanej zastávky MHD na Radlinského ulici. Pre TASR to uviedol hovorca Bratislavy Stanislav Ščepán.

Obchádzkové trasy budú podľa neho vedené po komunikačnej sieti mesta a budú vyznačené prenosným dopravným značením. Po pešej komunikácii medzi Vazovovou ulicou a Blumentálskym kostolom bude povolený len vjazd do vnútrobloku na Radlinského ulici.

Integrovaná zastávka tzv. viedenského typu je prvým projektom svojho druhu v Bratislave a vo vybranej lokalite sa buduje v snahe centralizovať viaceré zastávky MHD v blízkom okolí. "Mesto sa počas výstavby zastávky v súvislosti s obmedzeniami dopravy uchádza o pochopenie zo strany vodičov, ako aj obyvateľov danej lokality," uviedol Ščepán.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu