Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tragická smrť policajta Štefana (†23): Chcel uchrániť priateľku a kamarátov, sám zomrel!

Mladý policajt zrážku neprežil
Mladý policajt zrážku neprežil (Zdroj: polícia)

ROŽŇAVA - Rizikový úsek si vyžiadal ďalšie nešťastie. V utorok podvečer došlo pri obci Hrhov (okres Rožňava) k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej vyhasol život mladého policajta Štefana (†23) po tom, čo mu do cesty vbehla lesná zver. V Opli Astra viezol aj priateľku a kamarátov a riadenie na poslednú chvíľu strhol, aby ich uchránil pred zrážkou. On sám ju však nakoniec neprežil.

Štefan sa spolu s 25-ročnou priateľkou a dvoma kamarátmi viezol po ceste neďaleko obce Hrhov, keď mu zrazu priamo pod kolesá vbehla zrejme lesná zver, píše portál noviny.sk. Mladý policajt sa snažil zrážke vyhnúť a s autom zišiel z cesty, kde narazil do svahu, pričom sa prevrátili na strechu. Dievčinu museli z vraku vyslobodzovať hasiči. Sťažovala sa na bolesti chrbta, panvy a drieku.

Záchranári ju previezli do nemocnice, kde je naďalej hospitalizovaná, no je v stabilizovanom stave. Štefan toľké šťastie nemal. Pri náraze utrpel devastačné poranenia lebky a hoci sa ho na mieste pokúšali oživiť, pri prevoze do nemocnice zraneniam nakoniec podľahol. Ďalší dvaja muži z auta vážne zranenia neutrpeli, no pre istotu boli prevezení do nemocnice na vyšetrenie.

Tragická smrť policajta Štefana
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: polícia)

Nikto s cestujúcich v aute údajne nebol pripútaný. Či by však bezpečnostné pásy dokázali tragédii zabrániť, nevedno. Úsek, na ktorom k nehode došlo je vraj častými zrážkami s lesnou zverou známy. Hlavný ťah na Košice bol po nehode na tri hodiny uzavretý. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu