Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Prípad neuveriteľnej krutosti z Košíc: Brutálna vražda šteniat a matky vám vženie slzy do očí

Neznámy páchateľ brutálne ubil sučku so šteniatkami Zobraziť galériu (4)
Neznámy páchateľ brutálne ubil sučku so šteniatkami (Zdroj: Facebook)

KOŠICE – Milovníci zvierat vedia, že mnohé nemé tváre nemajú šťastie na láskavých majiteľov a príjemný život. Tentokrát sa však museli postarať o šteniatka, ktoré prišli o matku a súrodencov neuveriteľne beštiálnym spôsobom.

O psoch sa hovorí, že sú najlepšími priateľmi človeka. Nie všetci ľudia im to však oplácajú rovnakou mincou. Istá psia rodinka si žila pokojne medzi obcami na východnom Slovensku a nikomu neubližovala. Jedného dňa si ich však neznámy páchateľ vybral za cieľ svojho brutálneho útoku a mimoriadne krutým spôsobom ich pripravil o život.

Neznámy páchateľ brutálne ubil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Scénu ako z hororového filmu objavil náhodou pri súkromnej prechádzke medzi obcami Valaliky a Geča (blízko obce Kokšov-Bakša) istý policajt. Pohľad na zohavené telá najlepších priateľov človeka a obrovské krvavé fľaky po okolí ho doslova rozplakal. Netušil, že sa v uzučkých škárach betónových panelov podarilo pred masakrou zachrániť dvom šteniatkam. Tie sa ozvali až vtedy, keď policajt pochoval ich matku a súrodencov a odchádzal.

Neznámy páchateľ brutálne ubil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Jeden psík našiel domov u miestneho obyvateľa, druhý je momentálne v starostlivosti v útulku pre bezdomovcov Oáza v Košiciach.

Neznámy páchateľ brutálne ubil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Ohavný čin tak šokoval milovníkov zvierat, že sa pozbierali na finančnú odmenu prípadnému svedkovi, ktorý vie identifikovať páchateľa. Momentálne je jej výška 360 eur. Podľa Únie vzájomnej pomoci ľudí a psov (Útulok v Košiciach) vedú predbežne stopy k mužovi z okolia, o ktorom sa predpokladá, že už niekoľko psov zabil. Dôkazy k tomuto konkrétnemu prípadu však chýbajú. Otázne je aj to, aký trest by v prípade odsúdenia páchateľ dostal. Hoci sa od januára aj v Čechách prestalo zviera považovať za vec, u nás takýto zákon stále chýba.

A pritom je nad slnko jasnejšie, že ten, kto dokáže takto brutálne ublížť živému tvorovi, neváhal by zrejme ruku položiť aj na človeka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu