Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Divoký sex milencov na Domaši: Táto spúšť po nich zostala v izbe hriechu č. 109!

Izba pred a po vášnivej noci milencov Zobraziť galériu (3)
Izba pred a po vášnivej noci milencov (Zdroj: domasacity.sk, hoteldomasa.sk)

DOMAŠA - Od hanby sa išli prepadnúť! Na vášnivú noc v jednom z hotelov na Domaši tak skoro určite nezabudne zamilovaný párik zo západného Slovenska, ktorého posteľné radovánky sa skončili hotovou katastrofou. Odtrhnutá lampa, zlomená nožička na posteli a voda striekajúca zo steny. Čo pre boha živého sa tam dialo?

Všetko sa to odohrávalo za dverami izby č. 109 v hoteli Domaša - Bogárka. Zaľúbenci si ju rezervovali ešte pred vianočnými sviatkami, aby sa mohli nerušene oddávať sexuálnym hrátkam. Ich zákulisie by možno navždy ostalo za stenami hriešnej izby, nebyť nešťastnej zhody náhod.  

Bolo to obyčajné hotelové ráno, keď za recepčným Lukášom prišiel mladík s netradičnou požiadavkou. Pýtal si vŕtačku a hmoždinky. Lukáš mu ich bez mihnutia oka požičal a v rannom zhone ho ani nenapadlo opýtať sa, na čo ich vlastne potrebuje. Odpoveď prišla už o pár minút, keď sa z izby ozval obrovský krik.

Personál hotela okamžite vyštartoval k izbe č. 109, kde sa im naskytol nezávideniahodný pohľad. Zo steny striekala voda, ktorá pomaly zatápala podlahu, na zemi ležala odtrhnutá lampa a posteľ mala odlomenú nožičku. Vysvetlenia sa nedočkali, mladík len nariekal, že je smoliar a prečo práve jemu sa muselo niečo také stať, zatiaľ čo priateľka mu hrozila rozchodom.

Zábery z izby
Zobraziť galériu (3)
Zábery z izby  (Zdroj: domasacity.sk)

O nepríjemnom zážitku prehovorili až neskôr, keď opadol prvotný šok. Celé to začalo "nevinnou" posteľnou hrou - priateľka priviazala mladíka o lampy nad posteľou. Sexuálny radovánkam sa však oddávali tak divoko, že to jedna z nich nevydržala a zo steny ju vytrhli. Zaľúbenci nemali najmenšiu chuť personálu vysvetľovať, ako k škodám došlo a tak sa ich rozhodli napraviť na vlastnú päsť.

Mladík si požičal vŕtačku a lampu chcel pripevniť späť na stenu. Neuvedomil si však, že hneď pod omietkou sú umiestnené vykurovacie trubice, jednu z nich prevŕtal a zo steny začala striekať horúca voda. Robotníkom, ktorí napáchané škody prišli naprávať, sa mladík zveril, že v tom momente nevedel, či má skôr volať personál alebo sanitku.

Divoký sex milencov na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: domasacity.sk)

O nevšednom zážitku prehovorila aj hotelová kuchárka prezývaná Marička, ktorá prezradila, že takéto niečo v hoteli ešte nezažili. "Už sme tu skoro aj zhoreli. Bol tu romantik so sviečkami a chytil sa stolík. Ale to nebolo nič oproti tejto potope," citujú kuchárku v historke, ktorá koluje internetom. Samotný hotel o nepríjemnosti mlčí. Náruživí milenci všetku škodu napáchanú v izbe ochotne zaplatili a na zážitok z onej noci s odstupom času budú určite spomínať s úsmevom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu