Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Toto je zima? Teploty cez víkend stúpnu a po snehu ani stopy!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Milovníkov zimy asi teraz veľmi nepotešíme. Ani tento víkend sa totiž nedočkajú výraznejšej zmeny a na poriadny mráz a lyžovačku si budú musieť ešte počkať. Slovenský hydrometeorologický ústav na ďalšie dni predpovedá pomerne vysoké teploty a sneženie len na vrcholoch hôr.

Piatok - od juhozápadu začne na Slovensko prúdiť teplý vzduch. Dnes bude zamračené a hmlisto. V stredných a vyšších a len ojedinele aj v nižších polohách prevažne polojasno. Ojedinele mrholenie. Najvyššia denná teplota 3 až 8 stupňov. Teplota na horách vo výške 1500 m okolo 1. Slabý premenlivý, v južnej polovici západného Slovenska a v severnej polovici východného Slovenska prevažne juhovýchodný vietor do 5 m/s.

Utorok - prevažne zamračené nízkou oblačnosťou, hmlisto a miestami mrholenie alebo slabý občasný dážď. Na horách a ojedinele aj v nižších polohách polooblačno. Nočná teplota 3 až -2, denná 3 až 8 stupňov. Prevažne juhovýchodný vietor 2 až 5 m/s, večer na juhozápade zosilnie.

Nedeľa - veľká oblačnosť až zamračené a na väčšine územia občasný dážď, na vrcholoch Tatier sneženie. Nočná teplota 6 až 1 stupňov. Denná teplota 3 až 8, na juhozápade okolo 10 stupňov. Prevažne juhovýchodný vietor 3 až 7, v noci na západe a severe 5 až 10, v nárazoch okolo 15 m/s, cez deň bude postupne slabnúť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu