Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Takto dopadol kedysi najmocnejší muž Slovenska Mečiar: Predpovedá počasie!

Vladimír Mečiar Zobraziť galériu (3)
Vladimír Mečiar (Zdroj: hzds.sk)

BRATISLAVA – Vladimír Mečiar bol ikonickou postavou slovenskej politiky. Po rozdelení Československa bol trojnásobný premiér a jeho strana HZDS získavala v parlamentných voľbách až milión hlasov. Momentálne o tejto kedysi masovej strane už nič nepočuť a z domovskej stránky sa stala predpoveď počasia.

Či neuvažujú nad obnovou zašlej slávy, spýtali  sme sa blízkej Mečiarovej spolupracovníčky Kataríny Tóthovej. Oficiálnu internetovú stránku nemá kto spravovať, pretože „v centrále strany už nikto nie je,“ povedala nám Tóthová.

Návštevníci webovej stránky si môžu pozrieť už len kto má meniny a aké bude počasie na najbližší týždeň. Vyzerá to, že obnova už nie je na pláne.

Takto dopadol kedysi najmocnejší
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: hzds.sk)

O najbližších aktivitách strany sa rozhodne až v januári na grémiu funkcionárov Bratislavského kraja. Dovtedy sa stretnú  zostávajúci priaznivci strany na vianočnej kapustnici 11. decembra.

Po definitívnom stiahnutí Vladimíra Mečiara z politiky, Hnutie za demokratické Slovensko ešte zbrane neskladá. „Strana bude mať na programe zmeny, ktoré avizoval Sergej Kozlík,“ dodala Katarína Tóthová.

O aké kroky ide si budeme musieť počkať až do januára.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu