Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nedeľné upratovanie skončilo drámou: Martinko (3) začal zvracať krv, čo sa stalo?

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: int)

TOPOĽČANY - Krutá daň za chvíľkovú nepozornosť. Rodičia z Veľkých Ripňan neďaleko Topoľčian v týchto chvíľach prežívajú zrejme tie najhoršie momenty ich života. V nemocnici skončil ich len 3-ročný synček Martinko, ktorý sa zrejme počas nedeľného upratovania v nestráženej chvíli napil z fľaše obsahujúcej nebezpečnú chemickú látku.

Na to, že niečo nie je v poriadku prišli rodičia v nedeľu podvečer a ihneď zalarmovali záchranárov. Tí ubolené dieťa naložili do sanitky a previezli do najbližšej nemocnice. Tam sa však jeho zdravotný stav začal zhoršovať a lekári museli pristúpiť k urýchlenému prevozu do Bratislavy. "Z topoľčianskej nemocnice bol v neskorých hodinách prevezený do Detskej fakultnej nemocnice v Bratislave," povedal nám hovorca záchranárov Boris Chmel.

Podľa našich informácií chlapčeka do hlavného mesta previezli po tom, čo začal zvracať krv. Do dnešného rána sa však jeho stav našťastie zlepšil. "Zdravotný stav dieťaťa je stabilizovaný. Je pri vedomí a dýcha spontánne," uviedla hovorkyňa DFNsP Dana Kamenická. Nešťastím sa už zaoberá aj polícia. "Predmetnú vec preverujeme ako podozrenie z trestného činu ublíženia na zdraví. Až po preverení skutku a doručení lekárskej správy bude rozhodnuté, ako budeme vo veci ďalej konať," uviedla nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu