Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Smrť Ervína (†18) po stužkovej: Desivé FOTO trosiek, v ktorých nemal šancu prežiť!

Trosky auta, v ktorom Ervín zahynul Zobraziť galériu (4)
Trosky auta, v ktorom Ervín zahynul (Zdroj: FB, Polícia)

KOMÁRNO - Oslavy vystriedal smútok. Maturant Ervín (†18) z Pribety (okres Komárno) sa ešte v piatok zabával na stužkovej slávnosti so spolužiakmi a už v pondelok mu jeho užialená rodina musela strojiť pohreb. Osudnou sa mu stala cesta do školy na Favorite, s ktorým vyletel z cesty neďaleko Duloviec, niekoľkokrát sa prevrátil a skončil v poli. Náraz bol tak silný, že z auta ostali len trosky a Ervín v nich nemal šancu prežiť.

Ervín mal vodičský preukaz už od 17-tich a na svojom bordovom Favorite pravidelne vozieval spolužiakov do školy. V pondelok ráno sa však z nepochopiteľných dôvodov vybral na cesty oveľa skôr a sám. Ešte za tmy, rovnakou trasou, ako už mnohokrát predtým, smeroval z rodnej Pribety zrejme do školy v Komárne. V zákrute, ktorú míňal už nespočetnekrát, náhle vyletel z cesty a s autom narazil najprv do svahu a potom do stromu.

Ervín mal budúci rok maturovať.
Zobraziť galériu (4)
Ervín mal budúci rok maturovať.  (Zdroj: FB, Polícia)

Favorit sa niekoľkokrát prevrátil a zastal až o 50 metrov ďalej v poli. "Náraz bol taký silný, že mladý neskúsený vodič utrpel zranenia nezlúčiteľné so životom," uviedla nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. Pri pohľade na miesto tragickej nehody behá mráz po chrbte. Silný náraz auto doslova roztrhal a ostali z neho len kopy šrotu. Zdemolovaný Favorit v poli si dlhé hodiny nik nevšímal. Jeden z vodičov, prechádzajúcich okolo, ho zahliadol až keď sa rozvidnievalo. Mladíkovi už však nebolo pomoci.

Takto vyzeralo Ervínovo auto pred nehodou...
Zobraziť galériu (4)
Takto vyzeralo Ervínovo auto pred nehodou...  (Zdroj: FB, Polícia)

Podľa polície bola za nehodou pravdepodobne vysoká rýchlosť. Spolužiaci zo Strednej priemyselnej školy v Komárne, ktorú Ervín navštevoval, však tvrdia, že bol zodpovedným vodičom. "Spolužiaci tvrdili, že nebol nejaký blázon, že nejazdil hazardne, že jazdil celkom zodpovedne. Počasie, terén ho snáď prekvapili, neviem si to vysvetliť," povedal pre Tv JOJ chlapcov triedny učiteľ.

...a toto z neho ostalo po nej.
Zobraziť galériu (4)
...a toto z neho ostalo po nej.  (Zdroj: polícia)

Ervín by na Silvestra oslávil 19 rokov a budúci rok ho čakala prvá skúška dospelosti. Svedčia o tom maturitné fotografie, ktoré len pred pár dňami zavesil na sociálnu sieť. Ešte v piatok sa dokonca zabával so spolužiakmi na stužkovej, no v pondelok už do školy neprišiel. Pre rodinu je strata o to ťažšia, že pri autonehode prišli pred niekoľkými rokmi aj o Ervínovho otca. Presnú príčinu tragickej nehody chlapca prešetrujú komárňanskí policajti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu