Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragický osud mamičky Zuzany (†24): Nečakaný koniec hokejovej kariéry aj života!

Zuzana s priateľom Ivanom (vľavo) a v čas hokejovej Zobraziť galériu (3)
Zuzana s priateľom Ivanom (vľavo) a v čas hokejovej "slávy" (vpravo) (Zdroj: FB)

MARTIN - Prečo? Túto otázku si od včerajšieho dopoludnia kladú príbuzní Zuzany (†24) z Martina, ktorá za záhadných okolností vypadla z balkóna na 6. poschodí a pod oknami bytu, kde žila s priateľom a 4-mesačným synčekom, naposledy vydýchla. Mladá mamička bola v minulosti talentovanou hokejistkou, no kariéru jej prekazili zdravotné problémy. Práve tie sa stali terčom špekulácií o tom, že Zuzana so životom skoncovala dobrovoľne.

Bol pondelok, niečo pred 10:30, keď sa sídliskom v martinskej časti Priekopa ozvala silná rana. Pod oknami paneláku na Zelenej ulici ostala bezvládne ležať jedna z jeho obyvateliek Zuzana. Nasledovala siréna sanitky a záchranári bežiaci na pomoc umierajúcej mamičke. Bolo už však neskoro. "Záchranári sa ju pokúšali oživiť, no bohužiaľ bezúspešne," povedal hovorca záchranárov Boris Chmel.

Zuzana vypadla z balkóna 1-izbového bytu na 6. poschodí, ktorý mala spolu s priateľom Ivanom necelý rok v prenájme. V čase, keď ona naposledy vydychovala na zemi pred panelákom, v byte mal spať ich spoločný 4-mesačný synček, starostlivosť o ktorého teraz ostala na pleciach Ivana. Smrť Zuzany si nedokáže vysvetliť ani jej otec, ktorý mal práve v deň nešťastia sláviť narodeniny. Osudný dátum však bude mať odteraz preňho úplne iný, oveľa smutnejší, význam.

Zuzana s priateľom Ivanom
Zobraziť galériu (3)
Zuzana s priateľom Ivanom  (Zdroj: FB)

Po smrti mladej mamičky sa vynorili špekulácie, že mohlo ísť o samovraždu. Podľa známych totiž trpela zdravotnými problémami, pre ktoré musela pred niekoľkými rokmi ukončiť aj kariéru hokejistky v miestnom tíme. Podľa vyjadrení prezidenta hokejového klubu MHK Martin Vladimíra Polakoviča pre denník Plus jeden deň bola veľmi talentovanou hráčkou a mala potenciál dostať sa aj do reprezentácie.

Zuzana to mohla ako hokejistka dotiahnuť až do reprezentácie.
Zobraziť galériu (3)
Zuzana to mohla ako hokejistka dotiahnuť až do reprezentácie.  (Zdroj: FB)

Jej správanie sa po narodení synčeka údajne zmenilo a z bytu veľmi nevychádzala. Objavili sa však aj informácie, že psychické problémy, ktorými mala trpieť, v poslednej dobe ustali. Polícia verziu o možnej samovražde nepotvrdila. Isté je len to, že Zuzane na druhý svet nik nedopomohol. "Obhliadajúci lekár na mieste vylúčil cudzie zavinenie," informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík. Policajný vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu