Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Smrteľný pád: Mamička Zuzana (†25) umierala pod oknami, kým bábätko spalo v byte!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

MARTIN - Samovražda či nešťastná náhoda? Martinská polícia vyšetruje smrť len 25-ročnej mamičky Zuzany z mestskej časti Priekopa, ktorej mŕtve telo našli dnes ráno pod oknami jedného z panelákov na Zelenej ulici. Údajne vyskočila zo 6. poschodia, polícia túto verziu však zatiaľ nepotvrdila. V byte po nej ostalo len 4-mesačné bábätko.

Nehybné telo Zuzany našli náhodní okoloidúci okolo 10:30 pred panelákom. Na miesto po pár minútach dorazili aj záchranári a pokúšali sa ju oživiť. Pri páde zo 6. poschodia však utrpela vážne polytraumatické zranenia a tak boli všetky snahy márne. "Záchranári sa ju pokúšali oživiť, no bohužiaľ bezúspešne," povedal nám hovorca záchranárov Boris Chmel.

Po Zuzane ostalo len 4-mesačné dieťatko, ktoré zatiaľ čo ona umierala pod oknami, spalo v byte, z ktorého mala vyskočiť. Podľa informácií denníka Plus jeden deň ho vychovávala s priateľom v 1-izbovom byte. Údajne bola psychiatrickou pacientkou, a preto nie je vylúčené, že si na život siahla sama. Polícia to zatiaľ nepotvrdila. "Obhliadajúci lekár na mieste vylúčil cudzie zavinenie," informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Policajný vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Ďalšie okolnosti nešťastia sú predmetom vyšetrovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu