Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Petíciu proti platenému parkovaniu pred bratislavskými nemocnicami podpísalo tisíc ľudí

Nemocnica v Ružinove
Nemocnica v Ružinove

BRATISLAVA - Pod petíciu proti spoplatneniu parkovania pred bratislavskými nemocnicami v Ružinove a v Petržalke sa v priebehu dvoch týždňov podpísalo viac ako tisíc ľudí. Dnes o tom informovala aktivistka a organizátorka petície Tatiana Mikušová.

V utorok 12. novembra o 10:30 chce petíciu odovzdať do podateľne riaditeľstva Univerzitnej nemocnice v Bratislave a potom aj do podateľne Ministerstva zdravotníctva SR.

Parkovanie pred Nemocnicou Ružinov a Nemocnicou sv. Cyrila a Metoda v bratislavskej Petržalke spoplatnia. Univerzitná nemocnica Bratislava (UNB) umožnila na základe zmluvy z decembra 2011 koncesionárovi upravovať parkovacie plochy pred spomínanými nemocnicami. Ten má parkoviská zmodernizovať a následne spoplatniť.

Povinnosť umožniť spoločnosti ZIPP-S modernizáciu parkovísk pred Nemocnicou Ružinov a Nemocnicou sv. Cyrila a Metoda vyplýva UNB zo zmluvy z 22. decembra 2011, ktorú uzatvorilo predchádzajúce vedenie UNB. Stavebné práce na parkoviskách potrvajú do 24. novembra, následne spoločnosť spustí prevádzku spoplatneného parkovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu