Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dráma na družstve pri Vranove: Zúrivý býk zabil ošetrovateľa Mariána (†51)!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: studiopod.com)

VRANOV NAD TOPĽOU - Vranovskí záchranári dnes dopoludnia bojovali o život muža, ktorého na družstve v obci Soľ napadol mohutný býk. Ošetrovateľ Marián (†51) však podľa najnovších informácií vážnym zraneniam podľahol.

K incidentu došlo asi o 10:45, kedy zamestnanec z družstva v Soli volal na tiesňovú linku, že jeho kolegu napadol býk. Na miesto okamžite vyrazila rýchla záchranná pomoc z Vranova nad Topľou a napadnutého muža sa snažili zastabilizovať. Ako nás informoval hovorca záchranárov Jozef Minár, jeho zranenia boli vážne.

Muža mohutné zviera udrelo do brucha a hrudníka silou, akú možno prirovnať k čelnému nárazu s autom v rýchlosti asi 80 km/h. "Utrpel mnohopočetné vnútorné zranenia brucha a hrudníka," uviedol Minár s tým, že po príchode záchranárov zranený muž ešte dýchal no zakrátko upadol do bezvedomia, z ktorého sa už neprebral.

Po desiatkach minúť oživovania zraneniam podľahol. Údajne išlo o zamestnanca družstva - ošetrovateľa, ktorý pochádzal z neďalekej obce. Prípadom sa už zaoberá aj polícia, presnú príčinu smrti muža určí až pitva.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu