Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bujaré oslavy na východe: Mladomanžel Jano strávil svadobnú noc v nemocnici!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

MICHALOVCE - Po oslavách manželstva zamieril "rovnou čiarou" do nemocnice. Reč je o čerstvom ženáčovi Janovi (52) z obce Závadka neďaleko Michaloviec, ktorý na svoju vysnenú svadobnú noc tak skoro nezabudne. Bohužiaľ, v dobrom na ňu spomínať určite nebude.

Mala to byť noc plná romantiky v náruči zákonitej manželky, no Jano namiesto toho stískal vankúš na nemocničnom lôžku. Všetko začalo v krčme, kde mladoženáč oslavoval vstup do chomúta a keďže domov to mal na skok, poháriky obracal veselo jeden za druhým. S premiestnením sa do postele po prehýrenej noci to už však také ľahké nebolo.

Keď chcel Jano prebehnúť cestu deliacu krčmu od jeho domova, nevšimol si prichádzajúce auto a skončil pod jeho kolesami. "On mi vbehol pred auto. Ja som brzdil a snažil som sa mu vyhnúť. On mi utekal tam, kam som sa mu snažil vyhnúť," povedal pre Tv JOJ šokovaný vodič. Tvrdí, že Jano ho musel vidieť, no nemalé množstvo pálenky v tele mu orientáciu zrejme sťažovalo.

Mladomanžel po náraze ostal ležať na zemi, no bol pri vedomí a jediné čo chcel, bolo ísť domov a ľahnúť do postele. Vodič ho však presvedčil, že hoci je to jeho svadobná, bude lepšie, ak noc strávi v nemocnici. Tam sa nakoniec ukázalo, že Jano mal viac šťastia ako rozumu. "Pacient utrpel ľahké poranenia, je hospitalizovaný na jednotke intenzívnej starostlivosti," uviedla Zuzana Gajdošíková, hovorkyňa zdravotného strediska Svet zdravia.

Kuriózny prípad prevzala polícia, podľa ktorej je vina s najväčšou pravdepodobnosťou na strane opitého ženícha, pretože prechádzal cez cestu mimo priechodu pre chodcov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu