Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Počas sviatkov prichytili viacerých opitých vodičov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Napriek zvýšenému počtu policajtov v uliciach počas sviatkov sa sadlo za volant niekoľko vodičov posilnených alkoholom. Na Kysuckej ulici v Senci kontrolovali policajti 40-ročného vodiča Felicie.

Nafúkal 1,14 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 2,38 promile. Na Moyzesovej ulici v Pezinku zastavili 44-ročného Libora. Vodičovi Seatu Alhambra zistili 1,15 promile. Na Štúrovej ulici v Bratislave sa dychovej skúške nevyhol 48-ročný vodič Mercedesu C200. V tomto prípade zistili 2,15 promile.

Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, 1,50 promile nafúkala 34-ročná Jarmila z Pezinka. Kontrolovali ju na Malackej ceste v Pezinku. Na Krajnej ulici v Bratislave zabudol na smerovky 33-ročný vodič Felicie.

Muža zastavila hliadka a dychová skúška preukázala 1,38 promile. Do zákazu vjazdu na Kopčianskej ulici v bratislavskej Petržalke zase vošiel 21-ročný Bratislavčan. Vodičovi Octavie pri kontrole zistili vyše 1,20 promile.

Všetci šoféri už čelia obvineniam z úmyselného prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V prípade dokázania viny im hrozí až rok za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu