Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Záhada nad Bratislavou: Turisti i domáci počudovane dvíhali hlavy k oblohe!

Niektorí neverili vlastnými očiam, doslova
Niektorí neverili vlastnými očiam, doslova (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Videli ste to? V historickom centre Bratislavy ste mali možnosť zahliadnuť skupinky ľudí, ktoré sústredene sledovali "čosi" na slnečnej oblohe. Zahraniční turisti dokonca vyťahovali fotoaparáty a kamery, aby si tajomný úkaz mohli zaznamenať. Že by po čudesných zvukoch zavítali do hlavného mesta aj záhadné objekty?

Prechádzate sa po centre Bratislavy, užívate si slnečného dňa, keď tu zrazu všetci okolo vás obracajú hlavy k oblohe a okamžite vyťahujú fotoaparáty a kamery. Čo by ste spravili vy? Zvedavosť nepustí, opakujete a o chvíľu už civíte hore aj vy. Podobná situácia sa odohrala aj na Hlavnom námestí v centre mesta počas leta.

"To fakt nie je možné toto... Čo? Priamo tam vedľa tej budovy. Ono sa to hýbe!" zaznieva medzi skupinkou mladých ľudí, ktorá si všetko natáča. Zahraniční turisti nezaostávajú a kopírujúc správanie mládeže vyťahujú kamery a fotoaparáty. Niektorí zo starších chvíľami naozaj uveria tomu, že na oblohe sa niečo záhadné pohybuje. Nakoniec však ostali sklamaní.

Išlo totiž o jeden zo žartov internetovej formácie ShyChickens, ktorá sa baví vytváraním videí na spôsob skrytej kamery. Záhadný úkaz na oblohe si vymseleli a na podarenú nachytávku im ku podivu skočilo až 100 okolidúcich, ktorým samozrejme nakoniec prezradili, že záhada nad Bratislavou sa nekoná a stali sa len terčom skrytej kamery.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu