Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

FOTO lesa, ktorý tri mesiace ukrýval hrozivé tajomstvo: Našli tu mŕtvu Ivanu (23)!

V týchto stromoch našli mŕtve telo ženy Zobraziť galériu (5)
V týchto stromoch našli mŕtve telo ženy (Zdroj: polícia)

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Dlhé mesiace ani stopy a teraz mŕtve telo. Veľkou tragédiou sa skončilo pátranie po mladej študentke Ivana Gáherovej (23) zo Skačian, ktorá ešte koncom júna zmizla bez stopy. V lese neďaleko obce Dubnička (okres Bánovce nad Bebravou) totiž predvčerom hubár našiel pozostatky jej mŕtveho tela aj s Ivaninými osobnými vecami.

V lese len pár kilometrov od Dubničky vo štvrtok hubár narazil na otrasný nález. V húštine objavil pozostatky ženského tela a vedľa neho pohodené osobné veci. "Mŕtve telo bolo čiastočne zaviate lístím a bolo v značnom štádiu rozkladu," uviedla trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Tu našli mŕtve telo dievčiny.
Zobraziť galériu (5)
Tu našli mŕtve telo dievčiny.  (Zdroj: polícia)

Na miesto privolal políciu, ktorá v piatok potvrdila, že ide o tri mesiace nezvestnú Ivanu Gáherovú zo Skačian. Medzi osobnými vecami bol aj jej občiansky preukaz. "Bánovskí policajti pri ohliadke miesta nálezu tela našli aj doklad totožnosti na meno 23-ročnej Ivany, ktorá je nezvestná od 19. júna," dodala Antalová.

Polícia kvôli zlému stavu tela nemohla najprv s určitosťou povedať, že patrí Ivane. Obhliadajúci lekár dokonca nevedel ani určiť, či sa stala obeťou násilného činu, alebo išlo o nešťastnú náhodu. "Telo odviezla pohrebná služba a dnes bude vykonaná súdna pitva v Ústave súdneho lekárstva v Martine," informovala včera policajná hovorkyňa.

FOTO lesa, ktorý tri
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: polícia)

Ivana zmizla pred školským výletom do Tatier

Ivana zmizla v piatok (14. júna), keď rodičom povedala, že ide na školský výlet do Vysokých Tatier. Naposledy ju videli ako išla na autobus v Bánovciach nad Bebravou, kde sa mala stretnúť s kamarátkou. Nikdy tam však nedorazila a akoby sa po nej zľahla zem. Pátrali po nej desiatky policajtov aj dobrovoľníkov. Prečesávali lesy v okolí Uhorovca aj na Jankovom Vŕšku, kde lokalizovali jej mobilný telefón. Ani tam sa im ju však nepodarilo nájsť a pátranie pokračovalo.

Rodina bola z obrovskej bezmocnosti zúfala a do poslednej chvíle dúfala, že sa všetko na dobré obráti. Ivana bola podľa nich bezproblémové dievča a ešte nikdy z domu neušla.  

FOTO lesa, ktorý tri
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu