Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Modrooká Ivana (23) záhadne zmizla: Nikdy predtým neušla, rodina je zúfalá!

Nezvestná Ivana Gáherová
Nezvestná Ivana Gáherová (Zdroj: Polícia ČR)

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Príbuzní modrookej blondíny Ivany Gáherovej (23) zo Skačian prežívajú už niekoľko dní bezsenné noci. Dievčina sa totiž už od piatku nikomu neozvala a zmizla bez akejkoľvek stopy. Nikdy predtým nezvestná nebola a tiež neholduje žiadnym neduhom, jej rodina si preto jej záhadné zmiznutie nedokáže vysvetliť.

Ivanu naposledy videli v piatok, keď išla na autobus v Bánovciach nad Bebravou, kde sa mala stretnúť so spolužiačkou. Odtiaľ mali obe ísť do Vysokých Tatier, kde mali byť až do pondelka. Dievčina sa však domov nevrátila. "Matka sa svojej dcére snažila dovolať v nedeľu, ale márne," uviedla trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Rodičia sú zo zmiznutia dcéry zúfalí a nedokážu si to vysvetliť. Ivana totiž nikdy predtým z domu neušla, nedrogovala ani nepila. Dlhé dni sa však neozýva ako rodine, tak ani kamarátkam a známym, čo v jej príbuzných vyvoláva obrovský strach. Nikto z nich ani len netuší, kde by mohla byť.

"Ivana je 178 cm vysoká, štíhlej postavy. Má  blond vlasy (dlhé po plecia) a modré oči," dodala Antalová. Ivana mala na sebe naposledy modré rifle, tmavomodré tričko a obuté mala botasky. Ak by ste mali akékoľvek informácie, ktoré by mohli dopomôcť k vypátraniu nezvestnej dievčiny, oznámte ich na najbližšom policajnom útvare, alebo na bezplatnej linke 158.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu