Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Na poľovníckom dni môžete divinu zapiť prvým burčiakom!

MALACKY - Ochutnávka diviny na rôzne spôsoby, prvý tohtoročný burčiak, ale aj sokoliarstvo, streľba z luku, či vzduchovky a folklórna hudba. Takýto bohatý program sľubuje návštevníkom poľovnícky deň, ktorý sa v sobotu koná v Zámockom parku v Malackách.

Poľovnícka komora v Malackách už informuje o bohatom programe, ktorý by sa mal začať o desiatej vystúpením dychovej hudby a potom Svätohubertskou poľovníckou omšou. Po nej budú návštevníkov zabávať skupiny sokoliarov a kynológovia, ktorí sa chystajú predviesť neuveriteľné schopnosti až troch desiatok poľovných psov. Deti si budú môcť pričuchnúť k poľovníctvu pri streľbe zo vzduchovky a z luku. Kto sa nebojí, môže sa zapojiť aj do súťaže. Pobaví ich však aj detské divadlo, či skákací hrad.

Jedáci budú môcť ochutnať pečeného diviaka, srnca, guláše z diviny, ale aj tradičné grilované kurčatá, klobásky a lokše. Ku všetkému sa dokonale bude hodiť prvý tohtoročný burčiak.

Zaujímavosti sa budú konať aj v Pálffyovskom kaštieli, kde bude výstava loveckých trofejí, zbraní a poľovníckych ocenení. Záujemcom sprostredkuje sprievodca vychádzku parkom, alebo prehliadku kaštieľa aj s odborným výkladom o histórií týchto miest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu