Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Cez víkend sa k nám vrátia trópy: V nedeľu bude až 33 stupňov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Po miernom ochladení, ktoré prerušilo vlnu neúprosných horúčav a prinútilo nás na chvíľu zabudnúť na kúpanie, k nám opäť prichádza letnejšie počasie. Podľa SHMÚ má teplota počas víkendových dní vystúpiť nad 30 stupňov Celzia, a tak si môžete pokojne plánovať ďalší výlet k vode.

Dnes vystúpi najvyššia denná teplota na 24 až 29, na Orave a Liptove okolo 22 stupňov. Teplota na horách vo výške 1500 m sa bude pohybovať okolo 13 stupňov. Na celom území Slovenska má fúkať iba slabý premenlivý vietor a nehrozia ani zrážky.

V sobotu k nám začne prúdiť od juhozápadu teplý vzduch, ktorý sa podpíše na jasnom až polojasnom počasí s nočnými teplotami od 14 až do 9 a dennými od 26 až 31 stupňov. Na Kysuciach, Orave a v Liptove má byť okolo 24 stupňov.

V nedeľu u nás teplé juhozápadné prúdenie ešte zosilnie, takže sa môžeme tešiť na jasný až polooblačný deň. Nočná teplota klesne na 16 až 11, denná vystúpi na 28 až 33, na severe miestami okolo 25 stupňov. Fúkať má prevažne južný vietor rýchlosťou 2 až 5 m/s (5 až 20 km/h).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu