Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Smutný koniec čerstvého vysokoškoláka: Michal (†24) rozposlal SMS-ky a skočil!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: socyberty.com)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Šikovný bývalý študent Michal (†24) z Liptovského Mikuláša zrejme už nedokázal nájsť iné východisko z ťažkej životnej situácie a v utorok sa rozhodol pre samovraždu. Ešte naposledy sa rozlúčil s príbuznými, ktorým rozposlal SMS-ky a skočil pod vlak.

V utorok skoro ráno Michal vyliezol na železničný most, ktorý vedie ponad rieku Váh, a skočil priamo do cesty prichádzajúcemu vlaku. "58-ročný rušňovodič  vlaku okamžite použil rýchločinné brzdenie, ale pre krátku vzdialenosť už nedokázal zrážke zabrániť," uviedol žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Mladý Liptovčan, ktorý len nedávno ukončil vysokú školu, nemal šancu silný náraz prežiť. Šokovaní rušňovodič tvrdí, že Michal sa pred vlakom nesnažil uskočiť, skôr naopak. Podľa informácií Tv JOJ bolo za jeho zúfalým krokom sklamanie z nešťastnej lásky. Tesne predtým, ako sa postavil na koľajnice, mal svojim blízkym rozposlať posledné SMS-ky.

Smutný prípad prevzala železničná polícia. "Ďalšie okolnosti udalosti vyšetruje Oddelenie železničnej polície Policajného zboru Vrútky," dodal Moravčík.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu