Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúce špekulácie o nehode ministra Richtera: Mal pri sebe kondómy a tabletku na potenciu!

Minister práce Ján Richter sa po havárii lieči v Kováčovej Zobraziť galériu (4)
Minister práce Ján Richter sa po havárii lieči v Kováčovej (Zdroj: SITA, TV JOJ)

BRATISLAVA - Minister práce, sociálnych vecí a rodiny Ján Richter, ktorý v polovici júna havaroval na rýchlostnej ceste z Nitry do Bratislavy, je údajne vždy pripravený nielen v zamestnaní, ale aj v iných oblastiach. Aspoň to tvrdia nemocničné zdroje, ktoré mu vraj po nehode našli vo vrecku obleku tabletku na potenciu, kondómy a tisíce eur.

Informáciu priniesol denník Plus Jeden Deň, ktorý sa na zaujímavý obsah opýtal aj samotného ministra. „Všetko sú to prirodzené ľudské potreby, ale nemám pocit, že som prišiel s takouto výbavou do špitála,“ reagoval Richter, ktorý mal mať pri sebe vraj až 7-tisíc eur. „Istú sumu vždy nosím so sebou, veď stále riešim nejaké záležitosti, aj súkromné,“ obhajoval sa.

Minister práce, sociálnych vecí
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Ako prišlo k nehode

Ján Richter v utorok 11. júna o 10:30 odchádzal zo svojho domu do Bratislavy. "Boli otázky, prečo som bol v tom čase doma. Zariaďoval som takú rodinnú záležitosť skrz vnučky," uviedol Richter. Na ceste do Bratislavy podľa neho auto vbehlo do búrkovej oblasti. "Nasledoval šmyk a vzhľadom na väčšiu mláku vody auto smerovalo do poľa," tvrdil šéf rezortu práce. Nebol v bezvedomí a všetko si pamätá. "Viem, že sme sa prevrátili a možno bolo šťastie, že okolo prechádzala sanitka a bol tam relatívne rýchlo lekár," povedal. Podľa jeho vlastného pocitu išlo auto rýchlosťou asi 100 kilometrov za hodinu.

Pri nehode utrpel zranenie chrbtice, pre ktoré ho museli operovať. Neskôr sám priznal, že nebol pripútaný bezpečnostnými pásmi. Po dvoch týždňoch od zákroku opustil ružinovskú nemocnicu a zamieril do Národného rehabilitačného centra v Kováčovej, kde je dodnes. Pri nehode sa zranil aj vodič Richterovho auta, ktorý sa zotavuje doma.

Ján Richter opúsťa ružinovskú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR)

Ján Richter opúsťa ružinovskú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu