Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladá cyklistka vodičovi vbehla rovno pod kolesá: Je za tým alkohol?

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Prevoz do nemocnice si vyžiadali následky dopravnej nehody, ku ktorej došlo dnes krátko pred 10.30 h na Viedenskej ceste v Bratislave v smere k hraničnému priechodu. Jej účastníkom bol vodič osobného motorového vozidla Toyota Corolla (52) a cyklistka (28).

Podľa doterajších zistení vošla žena z presne nezistených príčin do jazdnej dráhy vodiča motorového vozidla. U vodiča policajti dychovou skúškou alkohol nezistili. Žene bude za účelom zistenia požitia alkoholu odobraná krv v nemocnici.

Materiálna škoda, ktorá v dôsledku nehody vznikla, bola predbežne vyčíslená na 300 eur. Presné príčiny dopravnej nehody a miera zavinenia sú predmetom ďalšieho preverovania.

Polícia pri tejto príležitosti vyzýva všetkých účastníkov cestnej premávky na zvýšenú opatrnosť. "Pekné počasie láka von cyklistov a korčuliarov. Títo nesmú zabúdať, že sú rovnakými účastníkmi cestnej premávky ako vodiči a musia dodržiavať jej pravidlá. Nevyhnutné je dbať aj na používanie ochrannej prilby a chráničov," upozornila Petra Hrášková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Vodiči by mali v tomto období preto zvýšiť pozornosť najmä na trasách, kde je možné predpokladať zvýšený pohyb nemotorových účastníkov cestnej premávky ako cyklistov, chodcov, korčuliarov a najmä detí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu