Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Boháč Hoffmann zabodoval: Štyristomiliónové impérium J&T bude mať dedičku!

Mario Hoffmann a Katarína Kvassayová čakajú potomka Zobraziť galériu (2)
Mario Hoffmann a Katarína Kvassayová čakajú potomka (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Jeden z najbohatších Slovákov Mário Hoffmann (44) prežíva posledné mesiace ako z rozprávky. Po tom, čo získal 24-percentný podiel vo finančnej skupine J&T, sa mu podaril husársky kúsok aj v súkromnom živote. Po dvanástich rokoch sa totiž dočkal šťastnej správy v podobe tehotenstva svojej partnerky Kataríny Kvassayovej (32). Stala sa tak dva roky neskôr, ako sa pár dal opäť dokopy po krátkej pauze vo vzťahu.

Podľa našich informácií je Katarína v piatom mesiaci tehotenstva, pôrod je naplánovaný na jeseň tohto roka. Párik očakáva prírastok v podobe dievčatka. Hoffmann už má dve deti. Sedemnásťročnú dcéru a trinásťročného syna. Dcéru má z prvého manželstva, syna si vzal do starostlivosti po tom, čo zomrela jeho ďalšia partnerka.

Úlohy sa vymenili: Momentálne finančník skôr rozmaznáva partnerku
Zobraziť galériu (2)
Úlohy sa vymenili: Momentálne finančník skôr rozmaznáva partnerku  (Zdroj: Jan Zemiar)

S Katarínou sú spolu od roku 2001, čiže s menšou prestávkou vyše 12 rokov. Pár však zažil aj krátku krízu, keď finančník chodil s Jaroslavou, sestrou Missky Magdy Šebestovej. Podľa našich odhadov majetku vlastní Hoffmann majetok vo výške 400 miliónov eur. Vzhľadom na to, že je spolumajiteľom Energetického holdingu, oceliarskeho holdingu, má podiel v banke a finančnej skupine J&T a vlastní spoločnosť, ktorá vyvinula liek na Alzheimerovu chorobu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu