Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Alkohol opäť sadol za volant: Za necelý deň až štyria vodiči pod vplyvom

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA – Policajti v Bratislavskom kraji obvinili počas necelých 24 hodín štyroch vodičov za šoférovanie pod vplyvom alkoholu. Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

Prvým obvineným bol Albert (21) z okresu Zlaté Moravce, ktorého policajti zastavili v utorok o 4.30 hod. na Zámockej ulici v Malackách. "Počas kontroly sa vodič podrobil dychovej skúške. Jej výsledok bol najprv 0,87 mg/l. Opakovaná skúška mala dokonca vyššiu hodnotu 0,88 mg/l," povedala Hrášková.

Ďalej informovala, že dnes približne po polnoci kontrolovala policajná hliadka vodiča (53) na Slovnaftskej ulici, ktorý sa tiež podrobil dychovej skúške. "Výsledky oboch skúšok boli pozitívne. Prvá mala hodnotu 0,84 mg/l a druhá 0,80 mg/l," povedala. O niečo neskôr policajti zastavili na Gagarinovej ulici Editu (29) z Bratislavy. Výsledok prvej skúšky bol podľa hovorkyne 0,69 mg/l a druhej 0,73 mg/l.

Posledným obvineným bol Peter (38) z Bratislavy, ktorý krátko pred treťou hodinou jazdil na Škode Felicia po Panónskej ceste. Pri kontrole sa podrobil dychovej skúške, výsledok bol 0,96 mg/l. "Všetkým obvineným hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody vo výške jedného roka," uzavrela Hrášková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu