Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

FOTO čelnej zrážky pri Ružomberku: Takto dopadnú vodiči, ktorí riskujú!

Z áut ostali len kopy šrotu Zobraziť galériu (2)
Z áut ostali len kopy šrotu (Zdroj: polícia)

RUŽOMBEROK - Autá na totálku, vodiči v šoku! Taká je bilancia hrozivo vyzerajúcej autonehody, ku ktorej došlo v pondelok popoludní na ceste medzi Ružomberkom a Dolným Kubínom. Námestovčan za volantom Smartu Roaster riskantne predbiehal a čelne sa zrazil s protiidúcim Fordom. Škody na zdraví boli našťastie len malé, autá však môžu ísť rovno do šrotu.

Mladý vodič z Námestova začal s autom riskantne predbiehať v stúpaní pri Valaskej Dubovej. Doplatil na to aj vodič protiidúceho Fordu, ktorému sa nestihol vyhnúť. "Došlo v protismere k zrážke s oproti prichádzajúcim vozidlom Ford Mondeo, ktoré viedol 27 ročný vodič," uviedla žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Mladíkov Smart po silnom náraze odhodilo z cesty. Zo zdemolovaného auta nakoniec vyviazol len s ľahkými zraneniami a previezli ho do ružomberskej nemocnice. Oveľa horšie však na tom skončili štvorkolesové "obete" zrážky. "Hmotná škoda na vozidlách je odhadnutá na cca 9.000,-€," dodala Balogová. Okolnosti nehody polícia naďalej prešetruje.

FOTO čelnej zrážky pri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu