Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Božie znamenie počas Lipšicovho krstu: Náhly pád obrazu zo steny!

Krst knihy Daniela Lipšica Zobraziť galériu (4)
Krst knihy Daniela Lipšica (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Znamenie osudu? Opozičný politik Daniel Lipšic v utorok v Bratislave krstil svoju novú knihu pod titulom Slušné Slovensko potrebuje lídra. Bežnú udalosť spojenú s autogramiádou a politickými prejavmi narušil iba hlučný pád obrazu zo steny. Práve počas prejavu.

"Vláda šikanuje strednú triedu. Prví mafiánski bossovia opúšťajú väzenia. Sudcovia ešte stále žijú v monarchii, kde sa funkcie dedia." Aj takýmto vyhlásením v bratislavskej Umelke odprezentoval poslanec Daniel Lipšic svoju novú knižku. Na podujatí sa ukázali viaceré známe tváre. Okrem bývalého policajného prezidenta Jaroslava Spišiaka, či bratislavského župana Pavla Freša sme stretli aj poslanca Juraja Drobu zo SaS, či nezávislého Alojza Hlinu. Podľa podpredsedu Novej Väčšiny Gábora Grendela však Lipšicovci pozvali všetkých opozičných poslancov.

Juraj Droba a Alojz Hlina
Zobraziť galériu (4)
Juraj Droba a Alojz Hlina  (Zdroj: Jan Zemiar)

Jaroslav Spišiak
Zobraziť galériu (4)
Jaroslav Spišiak  (Zdroj: Jan Zemiar)

Krst knihy Daniela Lipšica
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Jediným hlučnejším momentom celej udalosti bol pád obrazu zo steny galérie, ktorý na moment prerušil prejav Daniela Lipšica.

Lipšic v rámci svojej kampane navrhuje niekoľko zmien v zákonoch. Okrem iného by rád zaviedol voľbu sudcov a prokurátorov priamo občanmi, na dobu určitú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu