Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Risk nie je vždy zisk: Mladík odignoroval stopku a "vypýtal" si čelnú zrážku

Takto to dopadne, keď nezastavíte na stopke
Takto to dopadne, keď nezastavíte na stopke (Zdroj: polícia)

DUNAJSKÁ STREDA - Nepozornosť sa nevypláca! Presvedčil sa o tom aj mladý vodič (23) Renaultu z Horného Baru, ktorý v utorok popoludní odignoroval stopku a pri Kostolných Kračanoch (okres Dunajská Streda) vletel priamo do cesty prichádzajúcej Fabie, ktorú čelný náraz odhodil mimo cesty. Vážne zranenia našťastie ani jeden z vodičov neutrpeli, zdemolované autá však zrejme poputujú do šrotu.

Mladík prechádzal obcou v utorok okolo 14:00, keď sa rozhodol prefrčať cez cestu bez toho, aby uposlúchol dopravnú značku "Stoj, daj prednosť v jazde". O pár sekúnd už svoje rozhodnutie trpko oľutoval, keď vletel priamo do cesty prichádzajúcej vodičke (58) Fabie.

Silný náraz si odniesli najmä obe autá, vodiči našťastie vyviazli s ľahkými zraneniami. "V dôsledku zrážky došlo k zraneniu 58 ročnej vodičky Škody Fabia z Orechovej Potône, s predpokladanou dobou liečby nad 6  týždňov," uviedla trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Nepozorný mladík pri nehode utrpel otras mozgu, z ktorého by sa mal tak do týždňa dostať. Presné príčiny a okolnosti zrážky polícia naďalej prešetruje a vyzýva všetkých vodičov, no najmä mladých a neskúsených, aby jazdili opatrne a rešpektovali dopravné značky a predpisy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu