Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Obrovská tragédia v prešovskom bare: Adriána (†20) zhodili zo schodov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky.sk)

PREŠOV - V prešovskom bare zomrel mladý chlapec (†20), informuje Prešovský korzár.sk. K tragédii podľa portálu došlo v piatok večer v Štýl bare na Masarykovej ulici v Prešove, neďaleko kina Scala.

Život Adriána M., bývajúceho v okolí Prešova, vyhasol po incidente v bare. Podľa informácií portálu tam došlo k roztržke, pri ktorej dosiaľ neznámy páchateľ zhodil Adriána zo schodov.

Mladík pád neprežil. Pravdepodobne po údere hlavy o hranu schodu pri dopade utrpel smrteľné zranenie. Prípad vyšetrujú prešovskí policajti. Majiteľ baru mužom zákona poskytol kamerový záznam z inkriminovaného času.

Vyšetrovaním smrti mladého muža z obce Tulčík sa zaoberajú prešovskí policajti. Spomínanej tragédii mala predchádzať roztržka s viacerými osobami. "Mladík skonal na následky svojich zranení približne o 2.15 h," konkretizoval Leško.

Ako dodal, polícia následne vypočula šesť osôb. "Zatiaľ sa nám nepodarilo zistiť, či niektorá z nich do nebohého chlapca sotila alebo nie. Vo veci sme začali trestné stíhanie pre zločin usmrtenia," doplnil riaditeľ.

Súčasťou prebiehajúceho vyšetrovania polície bude v nasledujúcich dňoch aj rekonštrukcia na mieste spomínaného incidentu, na základe ktorej sa bude preverovať pravdivosť výpovedí vypočutých osôb.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu