Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Hromadná havária pri Stropkove: Zranilo sa päť Maďarov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: HaZZ BB)

RADOMA/OKRÚHLE - K dopravnej nehode s účasťou štyroch osobných a jedného nákladného vozidla došlo dnes krátko pred 13.00 h medzi obcami Radoma a Okrúhle v okrese Svidník. Informovalo o tom Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

     

Úsek cesty, kde došlo k spomínanej nehode, bol medzi 13:00 až 15:15 uzavretý. Cesta medzi obcami Radoma a Okrúhle je už prejazdná v oboch smeroch. Podľa informácií operačného strediska Krajského riaditeľstva PZ Prešov tam už z cesty odstránili všetky prekážky, ktoré zostali po dopravnej nehode piatich áut.

Pri nehode štyroch osobných a jedného nákladného auta sa zranilo päť maďarských občanov. "Išlo konkrétne o štyri ženy a jedného muža," informoval hovorca Záchrannej zdravotnej služby SR Boris Chmel. Dodal, že jednu staršiu a dve mladšie ženy previezli privolaní záchranári sanitkami do prešovskej nemocnice so zraneniami hlavy a hrudníka.

Ďalšiu ženu a muža s poranením hlavy a hrudníka odviezli na vyšetrenie do nemocnice vo Svidníku. Zranenia účastníkov nehody boli podľa Chmela ľahkého až stredne ťažkého charakteru. Na mieste zasahovali dve hasičské jednotky z Giraltoviec a Svidníka, rýchla zdravotná pomoc a polícia.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu