Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Nočná tragédia v Trenčíne: Mladíka (†20) nabral na kapotu, skonal mu pred očami!

Mladík nemal najmenšiu šancu, náraz bol prisilný Zobraziť galériu (3)
Mladík nemal najmenšiu šancu, náraz bol prisilný (Zdroj: polícia)

TRENČÍN – Na cestách vyhasol ďalší mladý život. Nehoda s tragickým koncom sa odohrala dnes minútu po polnoci v Trenčíne, keď sa vodič (21) VW Sharan snažil vyhnúť chodcovi (†20) na ceste. Napriek tomu, že v poslednej chvíli stočil riadenie, mladého Trenčana zachytil a nabral na kapotu. Mladík nemal šancu silný náraz prežiť, bol na mieste mŕtvy.

Mladý Trenčan neskoro v noci prechádzal cestou smerom do Trenčína, keď sa naňho zozadu vyrútil VW Sharan idúci rovnakým smerom. „Mladý vodič sa snažil vyhnúť zrážke s chodcom. Stočil riadenie doľava, ale aj napriek tomu  prednou časťou svojho auta narazil do kráčajúceho chodca,“ uviedla trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Nočná tragédia v Trenčíne:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Silný náraz nemal šancu prežiť, mladík tak naposledy vydýchol priamo pred očami šokovaného vodiča. Pri nehode sa zranil aj spolujazdec, no našťastie len ľahko. „Bol jednorázovo ošetrený vo Fakultnej nemocnici v Trenčíne,“ dodala Antalová. Vodič zo zrážky vyviazol bez zranení, no v silnom šoku.

Alkohol mu nenamerali. Či pred tragickou nehodou pil nebohý chodec, určí až pitva. Na mieste bol aj súdny znalec, ďalšie okolnosti a príčiny nešťastia polícia prešetruje.

Nočná tragédia v Trenčíne:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu