Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

V Rači horeli železničné vozne: Škoda za viac ako 20.000 eur

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Škodu za viac ako 20.000 eur spôsobil požiar osobných železničných vozňov, ku ktorému došlo v stredu popoludní na šiestej koľaji Železničnej stanice Rača v Bratislave. Podľa doterajších informácií spôsobil požiar neznámy páchateľ úmyselným konaním.

Požiar úplne poškodil jeden vozeň z vonkajšej aj interiérovej časti. Ďalší vozeň plamene poškodili v prechodovom priestore. Osoby zranené neboli. Poverený príslušník už začal trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci.

V dôsledku požiaru a odstraňovania jeho následkov bola od 15.38 do 17.10 hod v oblasti Železničnej stanice Bratislava Rača obmedzená doprava, čo malo za dôsledok meškanie šiestich vlakov.

Polícia pátra aj po osobe, ktorá v stredu približne o 23. hodine spôsobila na Vajnorskej ulici požiar osobného motorového vozidla Volkswagen Golf. Auto stojace na parkovisku bolo plameňmi poškodené do takej miery, že je nepoužiteľné. V blízkosti neho zaparkovaný Volkswagen Golf poškodil požiar v ľavej a v interiérovej časti.

Škoda na vozidlách bola predbežne vyčíslená na takmer 5000 eur. Osoby pri požiari zranené neboli. Aj v tomto prípade začal poverený príslušník trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovanie cudzej veci. Dnes o tom informovala Petra Hrášková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu