Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Diaľnicu do Maďarska uzatvorili: Kamióny odstavujú pred priechodom Rajka

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Diaľničný hraničný priechod Rajka zatvorili pre nákladné motorové vozidlá. Políciu o to požiadali zahraničné orgány vzhľadom na kalamitný vývoj počasia v Maďarskej a Slovinskej republike, informoval bratislavský krajský policajný hovorca František Peczár.

Krajský dopravný inšpektorát KR PZ v Bratislave preto vyzýva vodičov nákladných motorových vozidiel, ktorí smerujú do Maďarska, aby odstavili svoje vozidlá na najbližších odstavných plochách.

Policajti budú podľa Peczára usmerňovať dopravu na hraničnom prechode medzi Slovenskou a Českou republikou, teda na diaľnici D2 smerom z Čiech na Slovensko. "Vodiči nákladných motorových vozidiel idúci z ČR cez hlavné mesto SR do Maďarska budú na diaľnici D2 odstavení. To isté platí až do odvolania aj pre vodičov nákladných motorových vozidiel idúcich z opačného smeru, teda po diaľnici D1 smer Bratislava na hraničný priechod Rajka smer Maďarská republika," vysvetlil Peczár.

Vodičov nákladných motorových vozidiel, ktorí sa dostali po hranicu Bratislavy preto polícia vyzýva, aby sa riadili jej pokynmi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu